LUXOR
Italija
RADIJATORSKI SET 1/2

KONTROLIA

RADIJATORSKI SET 1/2

Set se sastoji od:


ˑ Termostatskog ventila (ugaoni 1/2")


Navijka (ugaoni 1/2")


Termostatske glave TT300


Set omogućava nezavisnu kontrolu temperature u prostoriji čime se ostvaruje komfor i povećava ušteda energije.


Funkcija protiv smrzavanja štiti sistem grejanja od delimičnog zaleđivanja sistema u prostorijama koje se ne greju.

Šifra Kod proizvođača Naziv MP cena R Poruči
40LX0012 12822103ROM SET RADIJATORSKI TERMOSTATSKI EK 1/2" (ventil+navijak+TG) KONTROLIA 2.889,00
Odustani od poručivanja
X
<
Nazad na proizvode

Treba ti jos nešto?

Poruči

Dovrši poručivanje

Termostatska glava LUXOR omogućava nezavisnu kontrolu temperature u svakoj prostoriji, čime se povećava udobnost i stvarna ušteda energije. Senzor unutar glave reguliše otvaranje i zatvaranje ventila tako što reaguje na promene temperature u prostoriji, omogućavajući podešavanje u prostoriji u kojoj se montira.

UPOZORENJE! Veoma je važno da se ove glave ne postavljaju ispod termičke barijere. Mi ovde mislimo na police, zavese i nameštaj. Ove prepreke mogu skladištiti toplotu i time poremetiti detekciju sobne temperature.

Termostatska glava je jednostavna za korišćenje, a podešava se odabiranjem niva željene temperature. Kada ne trebate toplotu u prostoriji mnogo je povoljnije postaviti termostatsku glavu na minimum. Na taj način smanjite potencijalne troškove i zaštitite termičku instalaciju.

Kada smo na poslu, ili na odmoru, ne moramo da uključimo kotao punog kapaciteta. Čak i ako spoljne temperature su daleko ispod negativne, možemo prilagoditi rad kotla i radijatora u minimalnim kapacitetom, tako da je sistem i sistem ne trpi štetu od hladnoće. Time ćete obezbediti duži vek trajanja kotla i efikasnost rada u dužem vremenskom periodu.

Smanjujući potrošnju mi štedimo i smanjujemo emisiju CO2 i drugih štetnih gasova u atmosferu.