DOMING - EKO proizvodi

Nova politika kompanije Doming posvećena je ekološkim i održivim rešenjima koja ne zagađuju životnu sredinu. Nastojimo da ukažemo na prednosti proizvoda sa smanjenom ili nultom emisijom CO2, kao i da u okviru kompanije utičemo na smanjenje ekološkog otiska.

Upotrebom eco friendly uređaja koji koriste obnovljive izvore energije, ne samo da doprinosimo očuvanju životne sredine već smanjujemo troškove grejanja i hlađenja objekata.

Ekološki prihvatljiva rešenja sve više pronalaze put do korisnika, štedeći resurse i vreme, i pružajući neophodan komfor koji u današenjem vremenu predstavlja imperativ.

Ukoliko za grejanje objekta, umesto električnog kotla snage 17 kw, koristimo toplotnu pumpu iste snage, koja koristi vazduh kao obnovljivi izvor energije, dolazimo do sledećih podataka:

900 eura ušteda novca na godišnjem nivou

8250 kg CO2 manje na godišnjem nivou

82 sačuvana stabla na godišnjem nivou

Konsultujte nas u odabiru ekoloških rešenja koja će Vam omogućiti komfor, uštedu, i zdraviji životni stil.

 

 
Kreditna linija za zeleno finansiranje

Kreditna linija za zeleno finansiranje

Investirajte u energetski efikasnu tehnologiju/proizvod i dobijte povrat uloženih sredstava do 20% vrednosti Vaše investicije

Lizing za pravna lica za zeleno finansiranje

Evropska banka za obnovu i razvoj pokrenula je u Srbiji lizing liniju za finansiranje zelene ekonomije za pravna lica. LIZING linija omogućava pravnom licu da koristi uređaje instalirane u svoj objekat a gde su uređaji u vlasništvu banke dok se lizing ne otplati kad prelaze u vlasništvo investitora.