Romstal usluge

Dobrodošli kući;

Nudimo kompletna, pouzdana, sigurna rešenja koja odgovaraju svakom domu, tako da u potpunosti možete da uživate u komforu koji zaslužujete

Romstal - svet vodovoda

Romstal poseduje značajan udeo na tržištu Jugositočne Evrope na polju vodovodnih i termo instalacija i ponudi građevinske opreme. Romstalova posvećenost klijentima je dugoročna i naše tržišno prisustvo u potpunosti zavisi od ponude inovativnih, ekskluzivnih rešenja, kao o od obezbeđivanja najboljih usluga koje zadovoljavaju i najzahtevnija očekivanja

Korisnički servis non-stop preko nacionalne službe za isporuku

Potražite informacije, zakažite prvo puštanje u rad svoje opreme, prijavite bilo koji problem u vezi s ispravnim radom proizvoda na telefon +40 372.123.123, 24 sata, 7 dana u nedelji.

Najviši nivo profesionalne usluge

Zamenski delovi uvek na lageru, brze i efikasne intervencije, mreža servisnih centara u svakom većem gradu u zemlji, sve ovo kako bi se garantovao pouzdan odnos sa klijentima

Pouzdani termo/vodoinstalateri za instaliranje

Za svaki projekat, za instaliranje, mi preporučujemo naše profesionalne instalatere. Romstalovi instalateri imaju ISCIR sertifikate i obučeni su da vam pomognu sa vašim projektima. Za više detalja pitajte u radnji.

Besplatne tehničke konsultacije;

Ne postoji projekat koji je za nas suviše komplikovan ili zahtevan. Zahvaljujući timu tehničkih savetnika, akreditovanih od strane Romstal akademije svi projekti su u sigurnim rukama. Na raspolaganju su vam naše tehnički opisi proizvoda i optimalna rešenja za implementaciju

Najveća mreža prodavnica

145 prodavnica, 50 000 kvadratnih metara izložbenog prostora i magacina. Romstal ne nudi smo proizvode i usluge, već je našim klijentima na raspolaganju celokupna infrastruktura.

U radnjama se nalaze specijalizovani savetnici

Sada je mnogo jednostavnoje pronaći upravo ono što tražite. Čak i kada niste sigurni šta treba da izaberete, predlozi naših savetnika u izložbenim salonima će vam pomoći da završite sve svoje projekte. Verujte Romstalovim preporukama.

Poznati brandovi, renomirani dobavljači, ekskluzivni proizvodi

Svako od nas drugačije definiše udobnost. Zbog toga vam mi pomažemo nudeći vam izbor od preko 400 dobavljača, lidera u industriji vodovodnih i termo instalacija, svetski poznatih robnih marki. Verujemo u jedinstvene projekte, prilagođene svakome. Zato vam nudimo proizvode koji nose logo "ekskluzivno u Romstalu” (exclusive at Romstal).

Isporuka na kućnu adresu, 24 sata dnevno, pravo iz magacina

Iz naše ponude sa više od 50 000 proizvoda sigurno ćete pronaći ono što tražite Ali to nije sve: proizvode ćemo isporučiti do vašeg praga koristeći svoju transportnu infrastrukturu.

Inovativne tehnoogije, dizajn, trendovi

Kroz svoje proizvode Romstal svakodnevno definiše kupatilske enterijere ili hidro i termo tehnologiju. Naši proizvodi svakako odgovaraju na najzahtevnije standarde u vezi s tehnologijom, ali držimo korak i sa dizajnerskom trendovima. Kvalitet, izrada, efikasnost, održivost su samo od nekih atributa koji nas preporučuju.