Pregled

Romstal je najdinamičnija i najvažnija kompanija na rumunskom tržištu na polju distribucije vodovodnih i termo-instalacija za izgradnju. Ponuda Kompanije uključuje preko 50 000 proizvoda koje karakteriše globalno prepoznatljiv kvalitet koji je Romstal prihvatio kao svoju tržišnu politiku.

Poslovanje Romstala je grupisno u pet kategorija koje su organizovane u različite divizije: Termo, Hidro, Sanitarije, Elektro materijal i Keramičke pločice. Romstal obezbeđuje garanciju kao i servis nakon garantnog perioda, tehničke konstultacije i izbor proizvoda, brzu isporuku zasnovanu na velikoj mreži regionalnih skladišta, važan vozni park za isporuke i kućnu dostavu.

Broj proizvoda

7.500

Broj dobavljača

Toplota je važna svima i rešenja su napravljena za temperaturni optimum: distribucioni sistemi, generatori toplog i hladnog vazduha, kućni sistemi, kućni grejači za toplu vodu, grejni sistemi, bojleri, razdvojnice, različiti grejni sistemi dodaju vrednost komforu.

Hidro

Sanitarije

Električne instalacije

Keramičke pločice

Broj proizvoda

13.500

Broj dobavljača

120

Broj proizvoda

13.00

Broj dobavljača

70

Broj proizvoda

5000

Broj dobavljača

70

Broj proizvoda

5000

Broj dobavljača

20

Hidro-divizija upravlja portfolijom u kome su proizvodi grupisani prema proizvodnim kategorijama, cevi,ventili, kolena, rezervoari za proširenje, vodomeri, pumpe, filteri, kolena, sistemi kanalizacije, irigacije i protivpožarni sistemi.Takođe, originalne Peksalove cevi koje u Rumuniji distribuira isključivo Romstal, deo su ponude ove divizije Nivo kvaliteta pokazuje i to da se u svakodnevnom jeziku ustalilo "peksalove cevi" kojom je proizvođač Peksal morao da označi celu klasu višeslojnih cevi.Originalni brend na tržištu distribuira samo Romstal.

U okviru ove divizije, ambijentalne kolekcije su napravljene da se definiše prostor za svako kupatilo u svakom domu. Takođe, neke od njih nose potpis slavnih dizajnera, kao Đani Versaće, Mark Sedler, međunarodno poznatih modnih kuća. Ovo je proizvodni segment sa maksimalnim vizuelnim efektom, kvalitetom materijala i oblicima koji će lako ubediti kupce da investiraju u dekoracije visokog kvaliteta u svom domu.

Prijatan dom mora da ima mnogo svetla. Ugradna svetla koja distribuira Romstal su toliko različita da omogućavaju prilagođavanje svakom prostoru, bilo da je stambeni ili bilo gde u domaćinstvu. Divizija elektromaterijala grupisana je zajedno sa tehničkom rasvetom i dekorativnom ugradnom rasvetom.

Romstal nudi najbolja rešenja za dizajn doma na polju keramičkih pločica. Svaki dom ima svoju ličnost što se može naglasiti najnovijom kolekcijom podnih i zidnih pločica. Bilo da su za spoljni ili za zatvoreni prostor, svaki kupac može da bira između različitih tekstura, boja i originalne završne obrade.