U poseti Romstalu, Valromu i Valplastu

 

Uvek nam je zadovoljstvo da sa dragim prijateljima, sa kojima dugo i uspešno sarađujemo, provedemo par dana van Srbije, u druženju, i pravljenju planova za zajedničke poslovne poduhvate. Nedavno smo proveli 3 dana u Bukureštu, sa saradnicima iz Niša, i tom prilikom posetili Romstal sedište, kao i fabrike Valrom i Valplast.

 

Centralni magacin i prodavnica u sedištu Romstal kompanije

 

U vedroj atmosferi prvi dan razgledali smo centralni magacin i izložbeni salon u Romstal sedištu. Uvek nas zadivi način na koji je pojednostavljena inače kompleksna saradnja između sektora, kao i kompletna organizacija magacina površine 50.000 m2, u kome je 160 zaposlenih. 

 

 

 

Romstal Akademija – mesto gde se formira Romstal ekipa

 

Pored stručnih obuka za zaposlene u kompaniji, u okviru Romstal Akademije održavaju se stručne obuke instalatera iz svih oblasti, kao i praksa za studente mašinskog, i fakulteta za instalacije.

 

 

Romstal kao sponzor projekta energetski efikasne kuće

 

Posebno nam se dopala energetski efikasna kuća, projekat studenata nekoliko fakulteta, koji su učestvovali na međunarodnom takmičenju u Francuskoj gde su predstavljali Rumuniju. Romstal je sponzorisao projekat i omogućio instaliranje proizvoda koji koriste obnovljive resurse, tako da kuća na godišnjem nivou proizvede više energije nego što iskoristi. Pored energetske efikasnosti kuću odlikuje praktičan i nesvakidašnji dizajn eneterijera.

 

 

 

Valrom i Valplast – članice Romstal Grupe

 

Kompanija Valrom prisutna je na tržištu od 1996. godine, i istaknuti je proizvođač sistema od plastičnih cevi. Valplast je u samom vrhu proizvođača cevi, i kompletnih sistema od PVC-a za kanalizaciju, bunare, i zaštitu električnih i telekomunikacionih kablova.

 

 

 

Očigledno je da su zaposleni u Romstal Grupi potpuno usvojili moto kontinuiranog poboljšanja, i na svim nivoima u kompaniji usluga zaista premašuje očekivanja, kako kupaca, tako i dobavljača i saradnika.

Boravak u ovoj profesionalnoj i pozitivnoj sredini motivišući je i za nas zaposlene u Domingu, i za naše saradnike.