Termostati KONTROLIA

Termostati KONTROLIA

Proizvođač: XIAMEN E-TOP CONTROLS TEHNOLOGY CO., LTD.
Brend / Serija: KONTROLIA / HT11, HT15, WT11 i WT15

Termostat KONTROLIA ht 11

Termostat HT11 je žičani programabilni termostat sa baterijskim napajanjem. Odlikuje ga lep i moderan dizajn, veliki i dobro osvetljeni LCD ekran na kom su jasno vidljiva sva podešavanja koja su postavljena od strane krajnjeg korsinika. Termostat je lak za upotrebu, čak i za osobe koje su starije i nisu baš dobro tehnički i jezički obrazovane. Termostat ima 6 tastera koji ga čine lakim za upotrebu. Termostat je programabilan i mogu da se programiraju četiri perioda po danu. Programiranje nedelje je 5+1+1. Displej koji smo pomenuli prikazuje temperaturu koju je podesio krajnji korisnik kao i temperaturu koju je sam termostat izmerio u prostoriji u kojoj se nalazi. Temperatura koja je prikazana na ekranu je merena u °C. Ovaj termostat ima mogućnost kalibracije zadate temperature, što ga čini pogodnim i za veće sisteme (poslovne zgrade, hotele...), što znači da je moguće podesiti – zaključati temperaturu u određenom opsegu za krajnjeg korisnika. Ovaj opseg podešen od strane instalatera ili npr. vlasnika hotela je -8°C do +8°C.

ID 1150866 TERMOSTAT SOBNI DIGITALNI programabilni HT11 LCD KONTROLIA
 

 

Termostat KONTROLIA ht 15

Termostat HT15 je takođe žičani termostat sa baterijskim napajanjem. Klasičan termostat koji služi za uključivanje ili isključivanje izvora toplote (elektro-kotlova i kotlova na pelet i čvrsta goriva), vodeći se zahtevanom temperaturom koju je krajnji korisnik ili instalater podesio. Termostat je takođe modernog dizajna, ne previše tehnički zahtevan (na sebi ima samo tri tastera) što znači da je lako podesiti zahtevanu temperaturu i ostale parametre. Ovaj termostat je lak za montažu i ima veliki LCD displej koji pored temperature koja je podešena od strane krajnjeg korisnika pokazuje i temperaturu koja je u datom momentu u prostoriji u kojoj je sam termostat postavljen (kao HT11). Ovaj termostat nema mogućnost kalibracije temperature kao prethodni, što ga čini pogodnim za manje sisteme, odnosno najviše za domaćinstva koja imaju konvencionalne izvore toplote ili eventualno stanove kojima je izvor toplote elekto-kotao.

ID 1150864 TERMOSTAT SOBNI DIGITALNI dnevni HT15 LCD KONTROLIA
 

 

Termostat KONTROLIA wt 11

Termostat WT11 je bežični (RF) programabilni termostat sa baterijskim napajanjem i mogućnosti kalibracije temperature kao za termostat HT11. Namenjen je uključivanju i isključivanju izvora grejanja – konvencionalnih i elektro. Termostat, kao i prethodna dva modela ima veliki LCD displej sa jasnim prikazom i dobirm osvetljenjem. Nema mnogo tastera (6), što ga čini lakim za upotrebu i za programiranje. Način programiranja je isti kao kod termostata HT11. Takođe, ovaj termostat, kao i prethodna tri, osim zadate temperature prikazuje i merenu temperaturu u prostoriji u kojoj se nalazi. Kalibracija temperature je takođe u opsegu od -8°C do +8°C.Termostat može biti montiran na zid, ali u pakovanju takođe dolazi držač kako bi isti mogao biti u desktop verziji.

ID 1150866 TERMOSTAT SOBNI DIGITALNI programabilni RF WT11 LCD KONTROLIA
 

 

Termostat KONTROLIA wt 15

Termostat WT15 je bežični (RF) termostat sa baterijskim napajanjem bez mogćnosti programiranja, ali sa mogućnosti kalibracije temperature. Termostat je klasičan – prost za upotrebu, s obzirom da ima veliki LCD ekran sa dobrim osvetljenjem i samo tri tastera. Termostat može biti zidno montiran ili postavljen na stolu (u pakovanju postoji i baza pomoću koje termostat može da stoji na stolu, polici – desktop verzija). Kao prethodni termostati, i ovaj termostat prikazuje zadatu temperaturu od strane krajnjeg korisnika kao i merenu temperaturu u prostoriji u kojoj se nalazi isti. Važno je napomenuti da svi termostati imaju tehnologiju EEPROM skladištenja podataka, odnosno setovanih temperatura i programa (režima). EEPROM tehnologija čuvanja podataka je preteča današnjih USB fleš memorija, i garantuje stabilnost i dugoročno čuvanje backup-a podataka čak i kada nestane napona na termostatu.

ID 1150865 TERMOSTAT SOBNI DIGITALNI dnevni RF WT15 LCD
 

 

Tehnički podaci o proizvodu

Termostati KONTROLIA tehnicki podaci