Poseta Grundfos fabrici

Poseta Grundfos fabrici

U saradnji sa kolegama iz kompanije Grundfos, za Doming partnere sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti grejanja i vodosnabdevanja, organizovana je poseta Grundfos fabrici u Inđiji.

Poseta se sastojala iz obilaska pogona za proizvodnju nove linije Grundfos pumpe za vodosnabdevanje SCALA 2, prezentacije proizvoda, i sistema vrednosti koji se zasniva na održivom razvoju kao glavnom cilju kompanije.

SCALA 2 je savremeno rešenje za sistem vodosnabdevanja u domaćinstvima, u situacijama kada nam je potreban pritisak, bilo da vodu uzimamo iz gradske mreže, crpimo iz rezervoara ili plitkih bunara.

Pumpu karkteriše moderan dizajn, veoma nizak nivo buke, lagana montaža i jednostavno rukovanje a najvažniju prednost predstavlja velika ušteda energije koju omogućava permanentni magnetni rotor. Upravo zbog ove mogućnosti pumpa SCALA 2 spada u red ekoloških proizvoda.

U opuštenoj atmosferi saradnici iz Grundfosa upriličili su takmičenje u montaži SCALA pumpe i tako kod svih prisutnih podstakli takmičarski duh! Najbolje plasirana ekipa na poklon je dobila po jednu pumpu za povišenje pritiska, drugoplasirana ekipa na poklon je dobila prsluke, a trećeplasirana ekipa pored mnogobrojnih “sitnica” osvojila je pokazivač smera protoka pumpe.

  • Poseta Grundfos fabrici
  • Poseta Grundfos fabrici
  • Poseta Grundfos fabrici