Mitsubishi Electric - Multi split sistemi MXZ-F R32

Mitsubishi Electric-Multi split sistemi

Kao lider na polju klimatizacione opreme, kompanija Mitsubishi Electric nam donosi nov sistem za klimatizaciju prostora koji dozvoljava grejanje ili hlađenje do 6 različitih prostorija u Vašem stanu uz pomoću samo jedne spoljašnje jedinice.

Za multi sisteme se sa pravom može reći da su korak ispred klasičnih sistema hlađenja. To potkrepljuje i činjenica da postoji samo jedna spoljna jedinica koja može imati na sebi do čak šest unutrašnjih jedinica što bitno smanjuje potrošnju električne energije a isto tako zauzima manje prostora te su i objekti na kojima su montirane  estetski prihvatljiviji.

Mitsubishi Electric-Multi split sistemi unutrasnja jedinica

Mitsubishi Electric-Multi split sistemi oznake

Spoljašnje jedinice serije MXZ-F su u potpunosti opremljene inverter tehnologijom što garantuje stabilan rad i pri niskm spoljnim temperaturama  kao i ekonomičnost u potrošnji el.energije dok je zahvaljujući korišćenju ekološkog freona R32 kao rashladnog sredstva omogućen razred energetske klase A+++ na hlađenju odnosno A++ na grejanju.

Unutrašnje jedinice rade zasebno pa je moguće kontrolisati temperaturu u svakoj prostoriji nezavisno od ostatka objekta. Moguće kombinovati  različite vrste unurašnjih jedinica na jedan multi sistem (kanalske, kasetne, zidne, parapetne kao i podplafonske) što dodatno doprinosi udobnosti i funkcionalnosti prostora.

mitsubishi-inverter-klima-uredjaj-enterier

Mitsubishi Electric-Multi split MSERIES

MXZ-F R32 serija se može kombinovati sa unutrašnjim jedinicama serije M, kao i sa jedinicama iz Mr. Slim serije (kasetni i kanalski uređaji), što korisniku ostavlja izbor velikog broja jedinica koje se lako uklapaju u svaki eneterijer.

 

Multi-split MXZ

Mitsubishi Electric-Multi split modeli

 

 

Zašto je multi split sistem serije MXZ-F pravi izbor za Vas?

  • Veliki izbor unutrašnjih jedinica različitog kapaciteta i modela
  • Svaka unutrašnja jedinica se može posebno kontrolisati
  • Upravljanje putem MELCould aplikacije Vašim pametnim uređajem
  • Uvid u potrošnju moguć je u svakom trenutku putem mobilne aplikacije
  • Pouzdan rad i pri niskim spoljnim temperaturama (-15°C)
  • Mogućnost sedmodnevnog programiranja
  • Automatska provera ispravnosti povezivanja
  • Kompaktne dimenzije spoljašnje jedinice
mitsubishi-inverter-klima-uredjaj-enterier

 

Spoljašnje jedinice

 

Unutrašnje jedinice

mitsubishi-inverter-klima-uredjaj-enterier mitsubishi-inverter-klima-uredjaj-enterier mitsubishi-inverter-klima-uredjaj-enterier