ART-U Galletti fan coil uređaj nove generacije

ART-U Galletti fan coil uređaj nove generacije

Fan coil uređaji serije ART-U Italijanskog prizvođača Galletti predstavljaju nov koncept uređaja za klimatizaciju nove generacije namenjenih za korišćenje u stambenim i komercijalnim objektima sa visokim estetskim zahtevima.

Zahvaljujući optimizaciji unutrašnje razmene toplote u kombinaciji sa visokim performansama inverterski upravljanog motora kao i debljini od samo 10 cm predstavlja najsavremeniji uređaj za klimatizaciju, jedinstven na trzištu fan coil uređaja.

 

ART-U canvas udobnost postaje umetnost

Novo u ponudi ART-U CANVAS

Novi pristup tehnološkom razvoju koji je Galletti primenio u komforu prostora u kojem se svakodnevno živi, kroz savršenu kombinaciju performansi i estetike.

Sa Art-U canvas-om nema ograničenja kreativnosti. Ovo je ponos Gallettija koji je prvi otkrio novi horizont klimatizacije za enterijere. Panel fan coila postaje pravo slikarsko platno, spremno za prilagođavanje od strane dizajnera enterijera.

U stvari na Art-U canvas-u može se reprodukovati bilo koja boja pronađena na RAL i PANTONE skali, slika ili fotografija. Daljnji stepen slobode pruža mogućnost reprodukcije geometrijskih i grafičkih tekstura pozadina kako bi kamuflirali fan coil u prostoru gde je postavljen.

ART-U canvas Galletti fan coil dizajn panela

ART-U canvas Galletti fan coil dizajn panela

Istražite više o mogućnosti prilagodjavanja izgleda ART-U CANVAS-a na art-u.com

 

TEHNIČKI PODACI

ART-U predstavlja elegantni parapetni fan coil uređaj sa kabinet maskom namenjen za parapetnu montažu. Elegantna zakrivljena prednja strana napravljena je od aluminijumskog lima. ART-U fan coil jedinica dostupna je u prirodnoj brušenoj boji aluminijuma i beloj RAL9010 boji. Gornja rešetka sastoji se od podesivih eloksiranih aluminijumskih rebara, dostupna u verzijama za montažu kontrolera na uređaju ili na zidu. Prednja rešetka opremljena je filterom za usis vazduha napravljenog od nerđajućeg čelika.

 

Ključne karakteristike:

  • Debljina samo 10 cm
  • BLDC motor sa niskim nivoom buke i malom potrošnjom energije
  • Prednja strana napravljena od aluminijuma
  • Filter za vazduh od nerđajućeg čelika
  • Rashladni kapacitet u rasponu od 1 do 4 kw
  • Hidraulični priključci sa leve strane - Ø ½”
  • Prečnik cevi za odvod kondezata Ø 17 mm
  • Integrisana ploča sa radijacijskim efektom
  • Moguća integracija u ERGO sistem

 

Nominalni tehnički podaci:

 

Dimenzije

 

Kontrolne jedinice:

 

Mikroprocesorske kontrolne jedinice dizajnirane su da upravljaju uređajima sa motorima promenljive brzine broja obrtaja. U zavisnosti od izbora kontrolne jedinice ART-U fan coil uređaji mogu biti integrisani u MASTER/SLAVE mrežu ili ERGO sistem za monitoring. Uz odgovarajuće dodatke za montažu sve tri serije kontrolnih jedinica mogu biti integrisane na samom uređaju ili montažu na zid.

Više o proizvodu